Om Hurl.no

Hei alle sammen! Mitt navn er Trine Hurl og jeg er helt fersk når det kommer til å blogge. Men en gang må være den første for alle så jeg gjør mitt beste! Min blogg vil handle om mye rart da jeg har veldig mange forskjellige interesser og ellers mye rart som skjer i livet mitt, føler i hvert fall jeg selv. Jeg bor på et småbruk like utenfor Oslo og trives svært godt med det, vi har ingen dyr på gården foruten min kjære lille hund som heter Felix. Dette er bloggen om mitt liv, mine meninger og mine interesser, jeg er veldig opptatt av idrett, trening, møbler/interiør, nyheter og ellers alt annet som normale mennesker har interesse av.

Hva blogger jeg om?
Først og fremst vil jeg skrive om mitt hverdagsliv, hvordan det er å bo på et småbruk, hva jeg trener og hvordan, kanskje noen trenings tips eller om idrett og andre lignende ting. Jeg har vært aktiv innen flere forskjellige idretter som blant annet ski, fotball og kampsport for å nevne noe, så lidenskapen min ligger helt klart i et aktivt liv med mye trening, godt kosthold og selvfølgelig litt mer jenteting som interiør og andre ting. Jeg vil også blogge litt om min kjære Felix som er en Labrador på 2 år som jeg ofte går turer i mark og skog med, min aller mest trofaste treningspartner kan man si da begge får god trening av en lang gåtur.

Hvem er jeg?
Som nevnt tidligere er mitt navn Trine Hurl og jeg bor på et småbruk like utenfor Oslo. Jeg er singel og har ingen barn foruten min lille hund Felix og jeg jobber med regnskap for et større regnskapsfirma noe som kanskje ikke høres så spennende ut men det er en trygg og fin jobb for min del. Jeg er en livlig og glad person som nyter livet til det fulle velger jeg i hvert fall å tro selv. Mine favoritt idretter er ski, fotball og tro det eller ei MMA, ja du hørte riktig! Jenter liker også MMA tenk! Jeg er også utdannet PT (Personlig trener) selv om jeg ikke jobber som det da jeg har en jobb jeg føler meg trygg i, men det kommer godt med til mitt eget bruk eller til å hjelpe venner og familie som måtte trenge det, eller kanskje dere? Følg med så kanskje det kommer noen tips og triks etter hvert.