Nye møbler

Tenkte tiden var inne for å kjøpe inn litt nye møbler da jeg begynner å gå lei av interiøret og møblene jeg har hjemme. Først og fremst skal jeg bare bytte ut noen bilder på veggen å kjøpe meg ny sofa pluss et stuebord. Så jeg og ei venninne dro på Ikea for å se litt der men jeg falt ikke helt for sofaene som var der, det meste er billig og greit på Ikea men når det kommer til sofaer så syns jeg det ble litt dårlig og dyrt i forhold til kvalitet og utseende. Valget falt dermed på Møbelringen som hadde noen fine tilbud på akkurat de type sofaene jeg ville ha, nemlig en u-formet sofa med sjeselong på den ene siden i mørk grå nesten sort og et matchende bord som passer i midten i lyse grå nesten litt falmet stil.

Deretter ble det en tur på café og en liten tur til Oslo for å shoppe litt klær og spesielt sko! Jeg er litt vel opptatt av sko og jeg har siklet på et par sko som jeg hele tiden har ment er litt for dyre men bare måtte ha til slutt likevel. Så jeg føler vel at jeg har brukt nok penger for en stund fremover nå, må prøve å få spart litt penger fremover da det ikke er billig å bo alene på et småbruk. Hadde det ikke vært fordi jeg arvet småbruket av familien så hadde jeg heller aldri hatt råd til å bo der jeg bor nå.

For øvrig handlet jeg bilder på Ikea, akkurat der syns jeg ofte Ikea er veldig bra da de har fine, store og billige bilder, problemet er vel heller at man kan dra på besøk til andre å veldig ofte se de samme bildene på veggen der også men sånn er det jo ofte med Ikea. Jeg gidder ikke betale tusenvis av kroner for å ha bilder på veggen da de på Ikea er minst like fine. Så da får jeg bare finne meg i at mange andre har det samme på veggene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *