Hei og velkommen!

Hei og velkommen til min blogg, dette er mitt første blogginnlegg så jeg er ikke helt stødig på dette ennå men det vil vel komme med tiden tenker jeg. Håper i hvert fall at dere lesere vil la dere underholde litt av min blogg og kanskje ta til seg et tips eller to om enten trening eller andre ting jeg eventuelt skal skrive om. Jeg vil stort sett blogge om hverdagen og mine meninger om ting og tang.

I dag gikk jeg en lang tur med Felix, det føltes veldig godt ettersom jeg ikke har fått vært like aktiv med han i det siste stakkars. Jeg har ligget syk på sofaen med influensa så han har ikke fått beveget seg like mye som han er vant med. Rart det med hunder, man merker lissom på de med en gang om de er rastløse akkurat som oss mennesker. Der får man igjen for å være veldig aktiv med hunden sin, han er jo vant til i hvert fall 1 time gåtur hver dag, men de siste dagene har det kun vært ut i 10 minutter for å få luftet seg og gått på do. Men kjær Felix jeg lover at det skal bli noen ekstra turer når jeg er på beina igjen. I mellomtiden må jeg fortsette med å holde sofaen under teppet og derfor passet det jo bra å skrive en blogg mens jeg likevel ligger her. Litt pause fra all trening og mas er uansett bare bra for kroppen for jeg kjenner det har blitt litt i overkant mye i det siste. Så jeg tar en varm kopp kakao med god samvittighet mens jeg venter på at mamma kommer innom med noe god mat til meg! Litt bortskjemt når man er syk må det være lov til å være.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *