Fotball

Jeg er lidenskapelig interessert i fotball og da spesielt engelsk fotball. Jeg er en die hard Liverpool fan og har vært det siden jeg var 7 år gammel og så på fotball med pappa som selvsagt også var Liverpool fan. Derfor må jeg bare snakke om fotball i dag selv om det sikkert er mange som syns det er kjedelig!

Uansett medgang eller motgang vil jeg være fan av Liverpool og med Klopp som manager så har jeg virkelig troen på at dette vil gå den riktige veien. Jeg er i hvert fall utrolig imponert over hva han har fått til ut i fra det han hadde å jobbe med da han tok over. Men jeg savner en mann i laget og det er selvsagt Mr Captain Fantastic Steven Gerrard. Hvem husker vel ikke dette målet som er kanskje et av tidenes fineste mål! Ja hvem kan si at fotball ikke kan være vakkert?

Fotball tur
Drømmen er å kunne ta en tur over til England å se kamp der en gang å da selvfølgelig på Anfield. Jeg er usikker på hvordan det fungerer så om noen har noen tips om åssen man får tak i billetter så si gjerne i fra. Jeg ser for øvrig at noen turoperatører selger fotballpakker men det blir gjerne en hel del dyrere enn å bestille selv. Men vi får se, jeg skal over uansett koste hva det koste vil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *